BookBites - vårt system for utlån av e-bøker

Klikk for stort bilde

BookBites er en app som lar deg lese ebøker og høre e-lydbøker. Appen brukes på både iOS og Android, smarttelefoner og nettbrett.
Her kan du laste ned appen

Hva må du gjøre for å skaffe deg BookBites?

• Opprett bruker med din e-post og et passord. Velg ditt bibliotek og legg inn informasjon om lånekortet ditt.

• Du logger på med lokalt eller nasjonalt lånenummer og pinkode. Du er alltid pålogget selv om du lukker appen.

• Du kan låne 5 samtidige lån og levere inn før forfallsdato (ved å trykke på krysset i høyre hjørne på den lånte boken). Ved forfallsdato forsvinner tilgangen. Lånetiden er 28 dager pr. lån.

• BookBites har leseverktøy som lar deg endre skriftstørrelse, linjeavstand, skrifttype og fargebakgrunn. Du kan få ordforklaringer og få ordene lest høyt. Og du kan markere og utheve tekst og skrive merknader. For e-lydbøker kan du velge lyttehastighet og spole frem og tilbake. Du kan også stille inn tid for når den skal slås av.

Ressurser

Hvordan oppretter du bruker i BookBites?

Kom i gang med BookBites

Lesing i BookBites

Publisert 27.05.2020

Vi gratulerer Kjersti Kollbotn med den nye romanen Dis!

Publisert 06.05.2020

En ny revidert samhandlingsplan for privatarkiv mellom Samisk arkiv, Interkommunalt arkiv i Finnmark, Statsarkivet i Tromsø, de 5 museumsenheter og Finnmark fylkesbibliotek er klar.

Publisert 05.05.2020

Nasjonalbiblioteket har «delt ut» penger til digital formidling til fylkeskommuner og ebokkonsortier på grunn av koronasituasjonen.

Publisert 01.05.2020

I dag markeres arbeidernes dag!

Publisert 03.04.2020

Mange av seriene mangler viktig informasjon. Fotoarkivet er avhengig av folk som vil være med å sikre Finnmarks historie med fakta og historier knyttet til bildene.

Publisert 27.03.2020

Bibliotekene i Finnmark følger kommunenes beredskapstjeneste. Alle bibliotekene er i dag stengt.

Publisert 11.03.2020

Bibliotekkonferansen i Tromsø 28.-29. april er dessverre avlyst på grunn av faren for koronasmitte.

Publisert 02.03.2020

De senere år har Finnmark hatt en stor økning i antall arrangement i folkebibliotekene.

Publisert 28.02.2020

Til alle våre kolleger i folkebibliotek, fagbibliotek og skolebibliotek i Troms og Finnmark

Rådgiver
Mads Munkvold