Språk

 

Nytt nettstudium – «Barn, medier og bibliotek»

Klikk for stort bilde

Vil du lære mer om bibliotektjenester for barn? 

Bibliotekarutdanningen ved OsloMet tilbyr nettstudiet «Barn, medier og bibliotek» etter initiativ fra fylkesbibliotekene i Norge. Studiet gir en innføring i kultur- og litteraturformidling for barn.

Mål med studiet

Nettstudiet "Barn, medier og bibliotek" (15 stp) skal stimulere til kompetanseheving i bibliotek og bedre bibliotektjenester for barn i hele Norge. 

Bibliotekene er en viktig arena for barns møte med litteratur og kulturelle opplevelser. Leseglede, nysgjerrighet og lek er beskrivende for aktiviteter som barnebibliotekarer legger til rette for. Både samfunnet, mediene og bibliotekenes tjenester er i stadig endring, og det stilles nye krav til kompetanse og engasjement.

 

Mer informasjon

Studiet starter på nyåret i 2019, og søknadsfrist er 23. november 2018

Prosjektet «Barnebibliotek – et kompetanseløft» har gjort utvikling av nettstudiet mulig. Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Trøndelag fylkesbibliotek er prosjektansvarlig. 

Studieavgift er kr 12.000,-. Semesteravgift på kr. 640 betales pr. halvår. Studieavgiften til OsloMet må dekkes lokalt, ta kontakt med fylkesbiblioteket for råd om hvor det kan søkes støtte. 

Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

Anne Thuv
Rådgiver
78 96 43 79
Veronicha Angell Bergli
Rådgiver
78 96 59 23