Stipend til nordnorske forfattere

Nærbilde av hender på tastatur med to skjermer i bakgrunnen - Klikk for stort bilde Nå får nordnorske forfattere økonomi og tid til å skrive mer. - Arbeidsstipendet på 100 000 kroner gir nordnorske forfattere mulighet til å produsere ny litteratur, sier hovedutvalgsleder Geir Ove Bakken.

Hovedutvalgsleder for kultur, folkehelse og samferdsel Geir Ove Bakken. Arkivfoto. Foto: Ekaterina Golitsyna - Klikk for stort bildeHovedutvalgsleder for kultur, folkehelse og samferdsel Geir Ove Bakken. Arkivfoto. Foto: Ekaterina Golitsyna Nå kan forfattere som bor i Nord-Norge, og som skal skrive skjønnlitteratur, søke på arbeidsstipendet for nordnorsk litteratur. Søknadsfrist er 1.mars 2018

Les kriteriene til arbeidsstipendet

Årlig tildeling

Arbeidsstipendet er en del av Nordnorsk litteraturstrategi 2017-2021, og i hvert av årene skal det deles ut arbeidsstipend.

Utlysningen av arbeidsstipendet ble offentliggjort på Bransjeseminar for litteraturfeltet i Tromsø, som blir arrangert av Ordkalotten – Tromsø internasjonale litteraturfestival og Norsk Forfattersentrum.

Kontaktperson:
Sunniva Knutsen, Sunniva.Knutsen@ffk.no, 78 96 59 25 / 901 32 043