Stipend til nordnorske forfattere

Nærbilde av hender på tastatur med to skjermer i bakgrunnen - Klikk for stort bilde Nå får nordnorske forfattere økonomi og tid til å skrive mer. - Arbeidsstipendet på 100 000 kroner gir nordnorske forfattere mulighet til å produsere ny litteratur, sier hovedutvalgsleder Geir Ove Bakken.

Hovedutvalgsleder for kultur, folkehelse og samferdsel Geir Ove Bakken. Arkivfoto. Foto: Ekaterina Golitsyna - Klikk for stort bildeHovedutvalgsleder for kultur, folkehelse og samferdsel Geir Ove Bakken. Arkivfoto. Foto: Ekaterina Golitsyna Nå kan forfattere som bor i Nord-Norge, og som skal skrive skjønnlitteratur, søke på arbeidsstipendet for nordnorsk litteratur. Søknadsfrist er 1.mars 2018

Les kriteriene til arbeidsstipendet, og send søknad.

Årlig tildeling

Arbeidsstipendet er en del av Nordnorsk litteraturstrategi 2017-2021, og i hvert av årene skal det deles ut arbeidsstipend.

Utlysningen av arbeidsstipendet ble offentliggjort på Bransjeseminar for litteraturfeltet i Tromsø, som blir arrangert av Ordkalotten – Tromsø internasjonale litteraturfestival og Norsk Forfattersentrum.

Kontaktperson:
Sunniva Knutsen, Sunniva.Knutsen@ffk.no, 78 96 59 25 / 901 32 043