Språk

 

Velkommen til bibliotekkonferansen 2019!

Finnmark fylkesbibliotek inviterer alle bibliotekansatte i Finnmark til bibliotekkonferansen 2019. Den avholdes i uke 11 i Murmansk. Påmeldingsfrist er 10. januar. Nå kan du melde deg på her.

Finnmark fylkeskommune har en kulturavtale med Murmansk oblast, som blant annet inkluderer biblioteksamarbeid. Konferansen arrangeres i samarbeid med Murmansk vitenskapelige fylkesbibliotek og Murmansk regionale barne- og ungdomsbibliotek. Bibliotekledermøtet avholdes samtidig.

Tema for konferansen

Tema er «Barents Library 2.0» og vil utfordre tanken om den tradisjonelle bibliotekaren og det tradisjonelle biblioteket. Programmet for konferansen er ikke helt klart, men vi må likevel ha påmelding allerede nå pga. at det kan ta tid å få visum.

Praktisk informasjon

Vi har fått midler fra Barentssekretariatet til konferansen. Det betyr at vi kan dekke overnatting i Murmansk fra mandag 11. mars – fredag 15. mars i uke 11, og mat på konferansen for en bibliotekansatt fra hvert folkebibliotek og hvert videregående skolebibliotek i Finnmark. Dere må selv dekke reise tur/retur hjemsted - Kirkenes og visum. Skal flere fra hver institusjon delta må det dekkes selv. Det settes opp buss fra Kirkenes – Murmansk.

Her melder du deg på. Påmeldingsfristen er 10. januar.

Kontakt Anne Thuv om du har spørsmål.

Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

Anne Thuv
Rådgiver
78 96 43 79