Språk

 

Under nordlyset

Klikk for stort bilde

Under Nordlyset er et formidlingstiltak fra Troms og Finnmark fylkesbibliotek som varer fra oktober 2020 til og med mars 2001 og vil tilby korte forfatterturneer og fysiske besøk til enkelte bibliotek.

Under Nordlyset er et formidlingstiltak fra Troms og Finnmark fylkesbibliotek som varer fra oktober 2020 til og med mars 2021 og vil tilby korte forfatterturneer og fysiske besøk til enkelte bibliotek. Flere av de litterære arrangementene vil også kunne strømmes live i sanntid til videregående skoler og folkebibliotek i hele fylket. 

Strømmeoversikten finner du her.

Klokkeslett og programmet oppdateres fortløpende. For strømmearrangement vil bibliotek kunne ha arrangement i deres bibliotek parallelt med arrangementet som strømmes, og vise det som skjer på skjerm/lerret til deres gjester.

Fylkesbiblioteket koordinerer turnéene og lager digitalt promomateriell som stående bannere til strømmebibliotekene, digitale arrangementsplakater og plakater bibliotekene kan printe ut fysisk. Bibliotekene vil motta egen mail for å kunne bli medlem i facebookgruppen for deling av strøm.

Arrangementene må oppleves i bibliotek i Troms og Finnmark og vil være gratis.

Bibliotekene er ansvarlig arrangør lokalt og må følge føringene til FHI for arrangement. Er dere i tvil, kontakt kommunal helsetjeneste.

For mer informasjon, ta kontakt med Mads Munkvold.

Under Nordlyset er finansiert av Troms og Finnmark fylkesbibliotek, Nasjonalbiblioteket og Sametinget.